Educație

Video: Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, vrea întăriri! Cum sunt atrași tinerii să îmbrace uniforma

Video: Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, vrea întăriri! Cum sunt atrași tinerii să îmbrace uniforma

Gruparea de Jandarmi Mobilă din Timişoara desfăşoară, în această perioadă, activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ care pregătesc subofiţeri jandarmi.

Pentru sesiunea de admitere din luna ianuarie 2018, se scot la concurs 350 locuri la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi din Drăgăşani şi 350 locuri la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni.

Cererile de înscriere la concurs se pot depune la sediul Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara, instituție situată pe strada Gh. Bariţiu, nr. 19-21, din capitala Banatului, până la data de 5 decembrie 2017 iar dosarele, în format complet, până la data de 18 decembrie 2017.

Concursurile vor avea loc la sediile instituţiilor de învăţământ, în perioada 13-21 ianuarie 2018, conform graficelor şi calendarelor afişate pe paginile de internet ale fiecărei instituţii. La adresele www.jandarmeriafalticeni.ro şi www.scoaladragasani.ro sunt afişate informaţii referitoare la tematica şi bibliografia de concurs, probele şi baremele stabilite şi alte informaţii de interes pentru candidaţi.

„Chiar şi-aşa”, până și celebrul #Firicel s-a înscris la scoala de subofițeri jandarmi, tu ce mai aștepți? Dacă ai între 18 și 27 de ani, vino și tu în echipa Jandarmeriei Române. Avem 700 de locuri de muncă disponibile. Înscrie-te și tu până pe 5 decembrie pentru cele 700 de locuri de la școlile de subofițeri ale Jandarmeriei.Pentru înscriere sau informații suplimentare, îi rugăm pe cei interesați să se adreseze celei mai apropiate unități de jandarmi sau să acceseze link-urile www.jandarmeriaromana.ro ; www.scoaladragasani.ro ; www.jandarmeriafalticeni.ro

Posted by Jandarmeria Română on 24 Octombrie 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*