Administrație

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pe A1 Lugoj-Deva: “Vă cer să intensificăm ritmul de lucru”

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pe A1 Lugoj-Deva: “Vă cer să intensificăm ritmul de lucru”
Adora Beauty

Prima vizită a Ministrului Transporturilor, Felix Stroe, pe șantierul autostrăzii Lugoj-Deva a avut loc marți. Felix Stroe le-a cerut imperativ constructorilor tuturor loturilor autostrăzii să respecte termenele din contracte și calitatea lucrărilor.

Felix Stroe, noul ministru al transporturilor din România a fost marți, 24 octombrie 2017, pentru prima dată pe șantierul autostrăzii A1 dintre Lugoj și Deva, acolo unde a solicitat constructorilor, pe un ton imperativ, să respecte atât calitatea lucrării, cât și termenele de finalizare asumate. ”Am vrut să am o discuție cu toți constructorii de pe toate loturile autostrăzii pentru a vă spune tuturor că vă înțeleg provocările pe care le-ați întâmpinat in teren, dar eu voi avea toleranță 0” la întârzieri și la lucrări de proastă calitate”, a declarat Ministrul Transporturilor.

Ministrul le-a atras atenția antreprenorilor să nu aștepte sa fie rugați pentru a face lucrările pentru care sunt plătiți. Antreprenorii trebuie să prezinte zilnic graficul de lucrări, iar reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), care se ocupă de aceste proiecte, au primit sarcina să verifice respectarea graficelor asumate. Ministrul Transporturilor i-a cerut directorului CNAIR, Ștefan Ioniță, să meargă cât mai des pe șantiere și să monitorizeze evoluția lucrărilor importante.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*