Eveniment

Protest pentru libertatea de alegere privind vaccinarea

Protest pentru libertatea de alegere privind vaccinarea

Timișorenii sunt chemați în stradă pentru a protesta împotriva vaccinării obligatorii a copiilor.

Este vorba despre Marșul pentru libertatea de alegere, care va avea loc duminică, 22 octombrie, între ora 16 – 18, în Piața Victoriei (în fața Operei).“Prin această acțiune dorim să susținem libertatea de alegere a adulților pentru ei și pentru copiii lor. Prin impunerea obligativității vaccinării se creează un precedent ce va permite și alte îngrădiri ale drepturilor cetățenești, ducând la pierderea puterii de decizie asupra sănătății propriei persoane. Sunt așteptați să participe toți cei care se simt responsabili pentru viitorul lor și al generațiilor următoare”, transmit organizatorii protestului.

Acţiunile de protest s-au anunţat în mai multe centre din ţară: București, Craiova, Timișoara, Constanţa, Cluj Napoca, Bacău, Sibiu, Vaslui pentru 21-22 octombrie 2017.

Reamintim, Executivul a adoptat luna trecută legea vaccinării care introduce obligativitatea vaccinării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii sau anumitor grupuri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*