Sport

Fetele de la UVT Agroland, departe de casă! Urmează ”dubla” cu Dinamo

Fetele de la UVT Agroland, departe de casă! Urmează ”dubla” cu Dinamo

Echipa de volei feminin UVT Agroland Timișoara continuă să fie departe de casă la începutul acestui sezon. După deplasarea din Bacău, Diana Balintoni & Co. vor lua drumul capitalei pentru următorul meci din elită.

Următorul meci al voleibalistelor timișorene a fost programat de Federația Română de Volei pentru sâmbătă, cu începere de la ora 14:00, atunci când Agroland întâlnește Dinamo București, în etapa a doua a Diviziei A1 de volei feminin, în capitală.

Este doar primul meci dintre cele două formații în decurs de nici o săptămână. Miercuri, 25 septembrie, Dinamo și Agroland Timișoara se întâlnesc din nou, de această dată în Cupa României.

Plecarea spre București este programată pentru joi seara, formația pregătită de Bogdan Paul având parte de cea de-a doua deplasare din tot atâtea etape disputate în competiția internă. Ambele echipe vin după o înfrângere, UVT Agroland Timișoara fiind învinsă la Bacău, în timp ce dinamovistele au pierdut și mai ”grav” în runda inaugurală a sezonului 2017-2018, cu CSM București.

Rezultatele complete ale rundei cu numărul 1:
Știința Bacău – UVT Agroland Timișoara 3-1;
CSM Târgoviște – Penicilina Iași 3-1;
Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0;
Medicina Târgu Mureș – U NTT Data Cluj 3-1;
CSM București – Dinamo 3-0.

Agroland rămâne în București după jocul de sâmbătă, pentru întâlnirea din turul I al Cupei României, programată miercuri, 25 septembrie, tot cu Dinamo. Meciul de săptămâna viitoare va fi primul din istoria clubului timișorean în Cupă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*