Sport

Antrenorul lui Poli, amenințat cu demiterea! Vezi ce i-a transmis Robu lui Ionuț Popa după 0-3 cu Chiajna

Antrenorul lui Poli, amenințat cu demiterea! Vezi ce i-a transmis Robu lui Ionuț Popa după 0-3 cu Chiajna
Adora Beauty

Antrenorul celor de la Poli Timișoara a fost amenințat ”pe față” cu demiterea, de primarul Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta i-a cerut lui Ionuț Popa să ”schimbe ceva” la jucători și să renunțe la ”discursul plângăcios”, după ce Poli a pierdut, luni seara, scor 0-3, pe teren propriu, cu Concordia Chiajna, timișorenii pierzând locul de play-off.

Poli Timișoara a înregistrat o nouă înfrângere, de data aceasta pe teren propriu. Alb-violeții s-au ”înclinat” în fața celor de la Concordia Chiajna, cu scor de neprezentare. Golurile galben-verzilor au fost marcate de Bumba (minutele 29 și 81) și Batin (minutul 83), înăs Poli nu a reușit să demonstreze prea multe pe dreptunghiul verde de pe stadionul Dan Păltinișanu, asta în condițiile în care o parte din jucătorii aflați sub comanda lui Ionuț Popa sunt accidentați sau suspendați. După această etapă, Poli a coborât în clasamentul Ligii I până pe poziția a opta.

Cu toate astea, prima și ce mai vehementă reacție ”la nivel înalt” a venit de la Nicolae Robu, primarul Timișoarei, care a postat un mesaj nu tocmai ”blând” pe Facebook. Liberalul care conduce Timișoara de mai bine de cinci ani îi atrage atenția lui Ionuț Popa că ar trebui să nu se mai lamenteze și să renunțe la ”discursul plângăcios” de dinainte și de după meciuri.

”IONUȚ POPA ARE DREPTATE: LA POLI TREBUIE SCHIMBAT CEVA!

Dar, oricâte merite are dl profesor Ionuț Popa la această echipă -și are merite enorme și eu îl prețuiesc pt ele, doar eu l-am vrut, l-am adus și l-am susținut!-, dânsul trebuie să înțeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pt că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor!

1). În primul rând, dl Ionuț Popa trebuie să renunțe la discursul plângăcios de dinainte și de după meciuri! De ce?
Pt că nu se poate face performanță într-un climat de neîncredere în forțele proprii, de blazare, de lamentare permanentă! Ba că n-avem lot, ba că n-avem bani, ba că n-avem noroc, ba că ne fură arbitrii! Până una alta, la ora actuală, restanțele salariale sunt de doar o lună și avem de primit de la Ligă 220.000 de euro, lotul e același cu care am învins CFR Cluj -ceea ce nicio altă echipă n-a reușit!-, am învins Dinamo, am făcut egal cu Viitorul etc., făcând 17 puncte în primele 10 etape și doar 1 punct în ultimele 4 !

2). În al doilea rând, jucătorii trebuie să se pregătească mult mai bine, la toate capitolele! Potențial au, sunt buni, dar trebuie mult mai multă muncă! Și trebuie DETERMINARE! ÎNCREDERE ȘI DETERMINARE! Este inadmisibil să vezi că niciun jucător nu este în stare să execute bine o lovitură liberă, ca să vin cu un singur exemplu! Dacă după antrenamente, 2-3 jucători ar sta zilnic o oră-două să exerseze execuția de lovituri libere, sunt convins că alta ar fi situația!

3). În al treilea rând, se impune promovarea juniorilor Clubului! Avem copii excepționali, ei trebuie jucați! Nu doar luați la antrenamente, ci jucați meci de meci, timp semnificativ, cu toată încrederea! Am văzut cu toții ce fac în teren Z, Y, Z. Nu-i nominalizez, deocamdată. Au cum să joace mai prost ca ei juniorii noștri cei mai buni?! Mă îndoiesc!
În încheiere:

Eu am încredere în continuare în Ionuț Popa și în jucători! Știu că toți pot! Aștept, atunci, acea schimbare de mentalitate, de atitudine, de la toți! Schimbarea din plângăcioși blazați în luptători învingători!

P.S.
În privința banilor: garantez eu, eu care am asigurat în permanență peste 90% din fondurile cu care Clubul a funcționat din 2012 până în prezent, că nu vor fi probleme! ACS Poli este echipa comunității timișorene, timișene, bănățene și nu va fi lăsată de către aceasta să moară! Asum eu asta, ca polist pur sânge!”, a scris Robu pe Facebook, acolo unde a postat și rezumatul meciului dintre Poli și CFR Cluj.

IONUȚ POPA ARE DREPTATE: LA POLI TREBUIE SCHIMBAT CEVA!Dar, oricâte merite are dl profesor Ionuț Popa la această echipă -și are merite enorme și eu îl prețuiesc pt ele, doar eu l-am vrut, l-am adus și l-am susținut!-, dânsul trebuie să înțeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pt că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor! 1). În primul rând, dl Ionuț Popa trebuie să renunțe la discursul plângăcios de dinainte și de după meciuri! De ce?Pt că nu se poate face performanță într-un climat de neîncredere în forțele proprii, de blazare, de lamentare permanentă! Ba că n-avem lot, ba că n-avem bani, ba că n-avem noroc, ba că ne fură arbitrii! Până una alta, la ora actuală, restanțele salariale sunt de doar o lună și avem de primit de la Ligă 220000 de euro, lotul e același cu care am învins CFR Cluj -ceea ce nicio altă echipă n-a reușit!-, am învins Dinamo, am făcut egal cu Viitorul etc., făcând 17 puncte în primele 10 etape și doar 1 punct în ultimele 4 !2). În al doilea rând, jucătorii trebuie să se pregătească mult mai bine, la toate capitolele! Potențial au, sunt buni, dar trebuie mult mai multă muncă! Și trebuie DETERMINARE! ÎNCREDERE ȘI DETERMINARE! Este inadmisibil să vezi că niciun jucător nu este în stare să execute bine o lovitură liberă, ca să vin cu un singur exemplu! Dacă după antrenamente, 2-3 jucători ar sta zilnic o oră-două să exerseze execuția de lovituri libere, sunt convins că alta ar fi situația!3). În al treilea rând, se impune promovarea juniorilor Clubului! Avem copii excepționali, ei trebuie jucați! Nu doar luați la antrenamente, ci jucați meci de meci, timp semnificativ, cu toată încrederea! Am văzut cu toții ce fac în teren Z, Y, Z. Nu-i nominalizez, deocamdată. Au cum să joace mai prost ca ei juniorii noștri cei mai buni?! Mă îndoiesc!În încheiere:Eu am încredere în continuare în Ionuț Popa și în jucători! Știu că toți pot! Aștept, atunci, acea schimbare de mentalitate, de atitudine, de la toți! Schimbarea din plângăcioși blazați în luptători învingători!P.S.În privința banilor: garantez eu, eu care am asigurat în permanență peste 90% din fondurile cu care Clubul a funcționat din 2012 până în prezent, că nu vor fi probleme! ACS Poli este echipa comunității timișorene, timișene, bănățene și nu va fi lăsată de către aceasta să moară! Asum eu asta, ca polist pur sânge!

Posted by Nicolae Robu on 16 Octombrie 2017

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*