Eveniment

Poliţiştii din Timiş au dat în weekend amenzi de peste 80.000 de lei

Poliţiştii din Timiş au dat în weekend amenzi de peste 80.000 de lei
Adora Beauty

Poliţiştii timișeni au acţionat pe raza întregului județ în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică. În urma activităţilor desfăşurate, au fost constatate 14 infracțiuni și aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 80.000 de lei.

În perioada 13-15 octombrie, polițiștii timișeni au acționat în Timișoara și pe raza de competență a Poliției Orașului Sânnicolau Mare, Poliției Orașului Făget, Secției 5 Rurale Belinț și Secției 6 Rurale pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat și polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Secțiilor 11 și 12 Rurale, luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, pompieri și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost efectuate controale la 36 de societăți comerciale, verificate 361 de autovehicule şi legitimate 651 de persoane.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au constatat 14 infracțiuni și au depistat un bărbat de 42 de ani, urmărit internațional de autoritățile judiciare din Germania pentru infracțiuni contra patrimoniului.

De asemenea, au fost aplicate 216 sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind încălcare a unor norme de conviețuire sociala și nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 83.400 de lei.

Totodată, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 8 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*