Politic

OFL Timișoara și TNL Timiș și-au ales conducerile

OFL Timișoara și TNL Timiș și-au ales conducerile

Două runde de alegeri au avut loc sâmbătă în organizațiile interne ale PNL Timiș. Este vorba despre Organizația Femeilor Liberale din Timișoara și Tineretul Național Liberal din Timiș.

La OFL Timișoara, mandatul de președinte va fi exercitat de Daniela Mariș, consilier municipal. În funcțiile de prim-vicepreședinte au fost alese Otilia Bacria și Adina Munteanu. Biroul Politic Local OFL Timișoara este format din secretar general, 8 vicepreședinți și 11 membri.“Ne propunem realizarea de organizații ale femeilor liberale în fiecare cartier al municipiului Timișoara cu scopul de a fi aproape de cetățeni, pentru a prelua problemele cu care aceștia se confruntă și a le rezolva într-un timp cât mai scurt. Vom lucra împreună pentru promovarea doamnelor în toate domeniile de activitate, precum și respectarea și punerea în practică a principiului egalității de șanse în viața politică, economică și socială”, a transmis Daniela Mariș.

Sâmbătă după-amiază a avut loc și ședința Comitetului de Coordonare Județean TNL Timiș, în prezența senatorului Alina Gorghiu, a deputatului Marilen Pirtea și a deputatului PNL Arad, Glad Varga, candidat la președinția națională a TNL. Pentru funcția de președinte TNL Timiș s-au înscris doi candidați: Ionuț Stănușoiu, primar al comunei Ghiroda, și Cosmin Șandru, membru în BPJ TNL Timiș. Cele mai multe voturi le-a obținut Cosmin Șandru, care a devenit noul președinte al tinerilor liberali. Postul de președinte executiv a fost câștigat de Claudiu Chira, iar cele două funcții de prim-vicepreședinte de Oana Șandru și Andrei Cotețiu. Biroul Politic Județean al TNL Timiș este completat de un secretar general, doi secretari general adjuncți, opt vicepreședinți și 15 membri, activi în organizațiile din județ, cât și în Timișoara.

Îmi doresc ca organizația noastră să redevină una dintre cele mai puternice filiale și să fie pepinieră pentru viitorii primari, președinți de CJ și parlamentari. Am convingerea că tinerii aleși locali trebuie să fie vârful de lance al TNL Timiș. Avem un an și șase luni până la următoarea competiție electorală, timp în care vom materializa proiecte și inițiative îndrăznețe, vom realiza acțiuni cu impact pozitiv în societatea civilă și în lumea politică”, a subliniat Cosmin Șandru în discursul său.

Reamintim că săptămâna aceasta au avut loc alegeri și la TNL Timișoara, unde președinte a fost ales Raul Ambruș, și la CSL Timiș, care va fi condus de Ciprian Trocan.

Președintele PNL Timiș, primarul Timișoarei Nicolae Robu, a fost prezent la toate conferințele de alegeri, și a avut un mesaj în special pentru tineri: “Am promovat mereu tinerii și niciunul dintre foarte mulții care au beneficiat de încrederea mea nu m-a dezamăgit până acum! Prin urmare, puteți conta pe mine și de acum, dragi tineri! Alegerile înseamnă, inevitabil, și o competiție. O competiție în care nimeni nu pierde, doar că unii câștigă și alții nu! După alegeri, trebuie să facem cu toții echipă, echipa PNL, și să ne mobilizăm să devenim partidul cel mai tare pe scena politică a județului și la nivel național. Pentru asta, trebuie să ne schimbăm conduita, din una eminamente reactivă, de negare stereotipă a tot ce vine de la adversari, în una proactivă, de manifestare prin valorile noastre, prin idei și proiecte cu impact concret de mai bine în viața cetățeanului. Numai uniți putem fi puternici! Succes noilor echipe din fruntea organizațiilor interne!”

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*