Life-style

Adrian Mutu o duce azi la altar pe timişoreanca Sandra

Adrian Mutu o duce azi la altar pe timişoreanca Sandra

A sosit ziua cea mare pentru Adrian Mutu. Tot astăzi, Mutu şi Sandra îl vor boteza pe fiul lor, în vârstă de 6 luni, Tiago Adrian.

Pentru marele eveniment, Sandra şi-a pregătit trei rochii create de un designer român, iar briliantul va schimba şi el două costume, pentru care mirii au cheltuit peste 25 de mii de euro.

Peste 300 de invitaţi le vor fi alături astăzi la petrecerea de la castel, unde vor fi răsfăţaţi cu un meniu de cinci stele.

Cununia religioasă va avea loc la ora 17.00, la Biserica “Sf. Spiridon cel Nou”. Adrian Mutu şi Sandra îi au ca naşi pe Cosmin Contra şi soţia lui, Alina, şi pe Eduard şi Beatrice Stăncioiu. Petrecerea va fi la ora 19.00, la Le Chateau.

Adrian Mutu şi Sandra au făcut cununia civilă în acest an, chiar de ziua îndrăgostiţilor.

Sportivul s-a căsătorit prima oară în 2001 cu Alexandra Dinu, cu care are primul său copil, Mario. Cei doi au divorţat doi ani mai târziu.

Adrian Mutu s-a însurat a doua oară în 2005 cu Consuelo Matos Gomez, model dominican cu care are două fiice – Adriana şi Maya Vega. Fotbalistul a divorţat pentru a doua oară în 2013, după 8 ani de mariaj.

Sursa: libertatea.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*