Social

Vrei să fii Manager Resurse Umane? Au început înscrierile

Vrei să fii Manager Resurse Umane? Au început înscrierile

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează o nouă serie a cursului autorizat Manager Resurse Umane.

Cursul se adresează persoanelor (studii medii minime necesare) care doresc să se formeze și să se perfecționeze în acest domeniu, oferind participanților o abordare practică a managementului resurselor umane și urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice. Acesta va avea loc în perioada 23 octombrie – 11 noiembrie (de luni până vineri între orele 17.00– 20.00), la Centrul Regional de Afaceri.

Structura cursului este următoarea: Planificare strategică; Funcții manageriale pentru managerul RU; Structura organizațională; Analiza postului; Recrutare și selecție; Cultura organizațională; Evaluarea performanțelor; Integrarea noilor angajați; Motivare  non financiară; Dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Diplomele se eliberează în  maxim 30 de zile de la absolvire.

Lector: Lucica ZIRBĂU

Preț: 750 lei. Facilități oferite: 10% reducere pentru membrii CCIA Timis; 20% reducere pentru absolvenții cursului de Inspector/Referent resurse umane absolvit în cadrul CCIAT; 20% reducere pentru cursanții care au urmat două cursuri la CCIAT în ultimele 6 luni.

Reducerile nu se cumulează.

Informații suplimentare și înscrieri la Direcția Formare și Perfecționare Profesională a CCIAT, Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam. 110, tel. 0720444121, 0256-219171, e-mail:  tavramov@cciat.ro, Tania Avramov – manager DFP.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*