Administrație

De azi s-a redeschis circulația în zona Popa Șapcă

De azi s-a redeschis circulația în zona Popa Șapcă

Vești bune pentru șoferi! S-a dat undă verde în zona Popa Șapcă. Traficul rutier a fost redeschis în această dimineață pe toate cele patru benzi de la Punctele Cardinale și până la magazinul Praktiker.

În jurul orei 7:30, primarul Nicolae Robu s-a deplasat pe strada Popa Șapcă pentru a da drumul circulației. Conform edilului se va circula pe două benzi. “Dăm drumul pe Popa Șapcă. Nu este gata, dar primul strat de asfalt este turnat și ceea ce a mai rămas de făcut este să se realizeze zidurile laterale și asta nu încurcă circulația pe două benzi. De fapt, noi vom da în funcțiune patru benzi la ambele capete și dinspre Punctele Cardinale și noul sens giratoriu din zona Iulius Mall, dar în apropierea pasajului se va produce o îngustare la două benzi. Este o surpriză pentru timișoreni”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Proiectul de amenajare al străzii și al pasajului Popa Șapcă trebuie finalizat până la venirea iernii. Investiția este estimată la 24 milioane lei (fără TVA), bani de la bugetul local.

(Sursa: Orașul Timișoara)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*