Eveniment

Sârb arestat pentru călăuzirea a patru irakieni spre frontiera de vest

Sârb arestat pentru călăuzirea a patru irakieni spre frontiera de vest
Adora Beauty

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița, coordonaţi de procurorul învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au definitivat cercetările în cazul cetățeanului sârb care a călăuzit 4 cetăţeni irakieni.

Persoana în cauză a fost prezentată Judecătorului de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş care, în baza materialului probator, a dispus arestarea preventivă a acesteia  pentru 30 de zile.

În continuarea cercetărilor, efectuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, în cazul celor 4 cetăţeni din Irak depistaţi de către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moravița în data de 08.10.2017, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, călăuza sârbă K.A., în vârstă de 31 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore, fiind prezentată în cursul zilei de ieri instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În baza materialului probator administrat, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș a dispus față de cetățeanul sârb măsura arestării acestuia pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.

Totodată, grupul de migranţi din Irak a intrat în custodia Inspectoratului General pentru Imigrări, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*