Economic

Gala Excelenței în Afaceri: Topul Firmelor din județul Timiș

Gala Excelenței în Afaceri: Topul Firmelor din județul Timiș

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează pe 27 octombrie, cea de-a 24-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș 2016. Este vorba despre un eveniment devenit unul de referinţă în vestul României, cartea de vizită a succesului și performanței în afaceri.

Topurile județene sunt organizate de către camerele de comerț teritoriale, pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național. Condițiile de eligibilitate sunt stabilite conform legii. În top sunt admise entitățile care sunt comercianți și îndeplinesc simultan câteva condiții cu privire la datele de bilanț depus pentru anul anterior: profit din exploatare pozitivă și cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor și minim 250.000 de lei, în cazul celorlalte entități.

Topurile judeţene sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare-Dezvoltare și High-Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț; Turism), 251 grupe (conform codului CAEN) și 5 clase de mărime. Clasamentul judeţean conţine primele 10 firme pentru fiecare domeniu, grupă de activitate şi clasă de mărime a întreprinderii, determinate prin ordonarea descrescătoare a punctajului. Firmele membre ale CCIAT cu cotizația la zi primesc o bonificație de 10% din punctajul total.

Clasamentul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2016 reunește 8.510 firme care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, dintre cele 28.764 care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar trecut.
Sunt evidenţiate 1.767 firme care au reuşit să se claseze pe locurile I, II şi III, structurate pe domenii, grupe de activitate şi clase de mărime.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*