Național

Transalpina, închisă temporar din cauza viscolului anunțat

Transalpina, închisă temporar din cauza viscolului anunțat

Restricţii de circulaţie între localităţile Rânca şi Obârşia Lotrului. Din cauza viscolului anunţat de meteorologi, drumarii au luat măsura de a închide această porţiune. Astfel, pe drumul naţional 67 C – Transaplina nu se poate circula începând de vineri seară.

Transalpina este închisă de vineri seară, de la ora 20.00, între kilometrul 34+500 de metri şi kilometrul 59 + 800 de metri, între localităţile Rânca şi Obârşia Lortului, anunţă reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. Măsura este una temporară şi a fost dispusă în condiţiile în care în zona de munte  se anunţă ninsori, vânt puternic care va viscoli zăpada şi ceaţă care poate reduce considerabil vizibilitatea. Decizia închiderii circulației pe acest sector de drum rămâne valabilă până la îmbunătățirea vremii.

De obicei, în această perioadă, circulaţia pe tronsonul menţionat de drum este restricţionată pe timp de noapte, după ora 19:00, accesul autovehiculelor fiind permis doar în timpul zilei. În mod obişnuit, Transalpina, la fel ca şi Transfăgărăşanul, este închisă pe timp de iarnă.

Sursa: click.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*