Administrație

Ministrul Transporturilor: Constructorul centurii de sud a Timişoarei va fi cunoscut până la sfârşitul lunii octombrie

Ministrul Transporturilor: Constructorul centurii de sud a Timişoarei va fi cunoscut până la sfârşitul lunii octombrie
Adora Beauty

Constructorul centurii de sud a Timişoarei va fi cunoscut până la sfârşitul lunii octombrie. Anunţul a fost făcut de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent la Timişoara, la cea de-a 38-a şedinţă a şefilor de Secţii de Drumuri Naţionale.

Potrivit ministrului Transporturilor, singurele probleme care ar putea să apară sunt legate de eventualele contestaţii. “Documentaţiile sunt întocmite cum trebuie. Dacă cineva vrea să facă o contestaţie, poate să o facă, dar să o facă întemeiat. De foarte multe ori, văd că sunt contestaţii care se elaborează înainte de finalizarea procedurii de deschidere a ofertelor tocmai pentru că nu au timpul necesar să se pregătească pentru a participa la licitaţie. Ori asta nu mi se pare normal. Noi dăm câştigătorul, ce va fi după, vom vedea”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

Au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea şi construcţia a 25,690 de kilometri de drum naţional ce reprezintă varianta de ocolire Timişoara Sud. Centura de sud a oraşului va avea o singură bandă pe sens, iar construcţia este prevăzută să fie finalizată în 36 de luni.

Sursa: Radio Timişoara

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*