Eveniment

Un timişorean a blocat cu maşina accesul într-o parcare și tot el a făcut scandal

Un timişorean a blocat cu maşina accesul într-o parcare și tot el a făcut scandal

Poliția Locală Timișoara le atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația pe linie rutieră, așa cum s-a menționat și zilele trecute fiind constatate tot mai multe încălcări ale legii cu privire la blocarea căilor de acces în parcări amenajate, curți ale unor imobile, garaje, sau intrări la instituții publice ori private.

Poliţia Locală reaminteşte sancțiunile pentru astfel de fapte sunt cuprinse între 580 și 725 lei și trei puncte penalizate la permis, în ultimele trei luni, la acest capitol, fiind aplicate un număr de 84 de amenzi.

Există și cazuri în care conducătorii auto nu înteleg că prin încălcărea unor astfel de prevederi legale pun în dificultate persoanele pe care le blochează și mai mult, fac scandal fiind nemulțumiți că au fost reclamați și că sunt sancționați. Un astfel de caz a fost semnalat pe str. Gheorghe Lazăr nr. 13 A, unde un locatar a sesizat faptul că nu poate pleca cu autoturismul deoarece un alt autovehicul cu numere de înmatriculare din Arad blochează ieșirea din parcarea amenajată.

Polițiștii locali sosiți la fața locului au identificat proprietarul mașinii, i-au întocmit proces-verbal de sancționare în valoare de 580 lei și 3 puncte penalizare la permis, dar în tot acest timp conducătorul auto a făcut scandal și a început să adreseze cuvinte jignitoare și să-i amenințe pe polițiștii locali. Cel în cauză, un bărbat de 39 de ani, a mai primit o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1.000 lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*