Social

Organizator de concerte din București, amendat deoarece a lipit afișe în locuri neautorizate

Organizator de concerte din București, amendat deoarece a lipit afișe în locuri neautorizate

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal continuă să acționeze permanent și pentru verificarea modului în care organizatorii de evenimente respectă legislația referitoare la efectuarea de publicitate pentru manifestările organizate, în ultima perioadă fiind aplicate zeci de sancțiuni.

Cu toate acestea, există firme care încalcă legislația și lipesc afișe ale unor evenimente în locuri neautorizare, pe stâlpi, clădiri, transformatoare de curent, copaci, garduri etc. Un astfel de exemplu este cel al societății comerciale Teatrul de Revistă București ”Micul Paris” SRL, care a lipit ilegal afișe în zonele Simion Bărnuțiu, bd. Revoluției, Piața Victoriei, bd. Mihai Eminescu, Divizia 9 Cavalerie. Pentru aceste încălcări ale legislației au fost întocmite cinci procese verbale de sancționare în valoare de 1.000 lei fiecare.

Poliția Locală atrage din nou atenția că atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului, în ambele situații sancțiunile fiind cuprinse între 1.000 și 2.000 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*