Eveniment

Bunuri furate în valoare de aproximativ 40.000 de lei, recuperate de polițiști

Bunuri furate în valoare de aproximativ 40.000 de lei, recuperate de polițiști
Adora Beauty

Bunuri în valoare de aproximativ 40.000 de lei au fost ridicate de polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare, în urma a trei percheziții efectuate la domiciliile unor tineri bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințe.

Miercuri, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Sânnicolau Mare, polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza comunei Teremia Mare.

Activitățile au fost efectuate în vederea documentării activității infracționale a trei tineri, în vârstă de 18 ani, bănuiți de comiterea mai multor furturi.

În fapt, în cursul lunii septembrie a.c,, cei în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în trei imobile situate pe raza localităților Valcani, Teremia Mare și Sânnicolau Mare, iar din interior ar fi sustras electronice, electrocasnice și unelte electronice.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 40.000 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind restituite păgubiților.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar ulterior prezentați magistraților cu propuneri legale, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*