Eveniment

Tatăl unui copil de 9 ani din vest, reținut de polițiști după ce și-a „educat” copilul cu nuia, în neștire!

Tatăl unui copil de 9 ani din vest, reținut de polițiști după ce și-a „educat” copilul cu nuia, în neștire!

Tatăl unui copil în vârstă de nouă ani a fost reținut după ce a fost reclamat la Poliție că și-a bătut copilul. Familia, una fără probleme de acest gen, este din Nădlac. Tatăl are 49 de ani, iar mama 43 de ani. Cea care a făcut reclamația este chiar mama băiatului, îngrozită la vederea fiului ei, bătut cu nuia, și rănit pe întreaga suprafață a corpului.

Deși a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență familială, sunt șanse mici ca judecătorii să dispună plasarea acestuia după gratii pentru o perioadă mai mare de timp, datorită faptului că, la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, doctorii au stabilit, pentru copil, doar 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Ciudat este faptul că, în fața polițiștilor din Nădlac, bărbatul a susținut că a încercat „doar” să-i aplice o corecție băiatului său, nelăsând să se înțeleagă că i-ar fi cumva milă.

Tatăl consumase băuturi aloolice îndelung înainte de a se decide să-i aplice „corecția”, cu nuiaua, fiului său.

Bărbatul este muncitor necalificat, mama coafeză și mai au un copil, în vârstă de 19 ani, dar care nu locuiește în același imobil cu ei.

Cercetările continuă, cauza fiind coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Sursa: specialarad.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*