Administrație

Trecere de pietoni din vest, inutilizabilă pentru că la ambele capete sunt spaţii verzi, cu gard viu, prin care nu se poate trece

Trecere de pietoni din vest, inutilizabilă pentru că la ambele capete sunt spaţii verzi, cu gard viu, prin care nu se poate trece
Adora Beauty

O trecere de pietoni amenajată în faţa unei şcoli din municipiul Arad nu poate fi utilizată pentru că ambele capete sunt blocate de spaţii verzi cu gard viu, dar şi cu o parcare, iar deşi localnicii au atenţionat de aproximativ doi ani Primăria, problema nu a fost remediată.

Primăria Arad a reabilitat strada Poetului din oraş în urmă cu aproximativ doi ani, când a amenajat şi o nouă trecere de pietoni, în faţa Şcolii Gimnaziale „Nicolae Bălcescu”, dar de atunci aceasta nu a putut fi utilizază de copii sau adulţi, fiind blocată la ambele capete.

Trecerea de pietoni leagă două parcări, în spatele cărora se află spaţii verzi. Cei care ar intenţiona să traverseze strada prin acel loc ar trebui să treacă printre maşini, apoi să se strecoare printr-un gard viu foarte des, iar apoi să treacă peste un spaţiu verde pentru a ajunge pe celălalt trotuar.

Localnicii de la blocurile din vecinătate spun că au sesizat Primăria şi că nu a venit nimeni timp de doi ani pentru a remedia problema.

„Văd adesea cum trec copiii pe lângă trecere, la câţiva metri, pentru că doar pe acolo pot ajunge pe trotuare. Este riscant, pot fi accidentaţi”, spune locatara unui bloc situat peste drum de şcoală.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Ralu Cotrău, a declarat, luni, pentru News.ro, că problema va fi remediată în următoarele zile, urmând ca locurile de parcare de la capetele zebrei să fie desfiinţate, iar pe spaţiul verde vor fi realizare două alei.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*