Life-style

Ziua cafelei, târg de antichităţi, home & deco şi teatru de păpuşi, în weekend, la Iulius Mall

Ziua cafelei, târg de antichităţi, home & deco şi teatru de păpuşi, în weekend, la Iulius Mall

Finalul de săptămână la Iulius Mall Timişoara este încărcat de evenimente: târg de antichităţi, Ziua Internaţională a Cafelei, târg Home & Deco, observaţii astronomice şi teatru de păpuşi pentru cei mici.

Pasionați de antichități? În acest weekend sunteţi aşteptaţi la demisolul Iulius Mall, acolo unde unii dintre cei mai prestigioşi anticari din regiune îşi vor etala preţioasele colecţii. Târgul de Antichităţi reunește aproximativ 40 de expozanți dornici să îşi prezinte obiectele cu dichis și să le împărtășească clienților istoria lor. Tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, viniluri, numismatică, porţelanuri, obiecte vintage şi alte articole ornamentale sunt propunerile târgului de la Iulius Mall.

În fiecare an, sărbătorim împreună Ziua Internațională a Cafelei, cu această ocazie, vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, clienţii Iulius Mall vor fi răsfăţaţi cu aroma licorii negre, pentru un început de week-end cât mai savuros. Tot ce trebuie să facă este să se fotografieze la photo booth-ul tematic din zona Centrului Info şi, în baza fotografiei hazlii, vor primi un voucher pentru o cafea gratuită la una dintre locaţiile din Iulius Mall: Starbucks, Café Atmosphere, Black Box, Fropin, San Marzano, Café Corner, C-House, @Fabrika sau Brewtiful.

De vineri până duminică inclusiv, la parterul mall-ului are loc o nouă ediţie a Târgului Home & Deco. Cei care doresc să îşi decoreze căminul vor găsi aici piese de mobilier, decorațiuni, tablouri şi produse pentru curățenie. În plus, specialişti în servicii de design și dezvoltatori imobiliari le vor oferi numeroase informaţii utile.

Sâmbătă seara, pasionaţii de astronomie şi-au dat întâlnire pe terasa Iulius Mall, la ediţia de toamnă a evenimentului „Ziua Astronomiei”. Acţiunea este organizată de Societatea Română pentru Astronomie Culturală şi Astroclubul Antares Timişoara. De la ora 19.30, bănăţenii vor avea oportunitatea să privească cerul cu ajutorul unor telescoape performante şi să afle de la specialişti mai multe informaţii despre astre.

Şi cei mici au parte de distracţie, la Iulius Mall. Duminică, de la ora 12.00, în food court, vor afla povestea „Elefănţelului Curios”, într-o nouă reprezentaţie mult aşteptată de teatru de păpuşi.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*