Social

Sunt buni de plată! 17 conducători de motociclete și mopeduri, surprinși prin pasajul de la str. Jiul cu Republicii

Sunt buni de plată! 17 conducători de motociclete și mopeduri, surprinși prin pasajul de la str. Jiul cu Republicii

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră continuă constatările și verificările în ceea ce îi privește pe conducătorii de mopeduri și motociclete care nu respectă indicatoarele rutiere ce interzic accesul prin pasajul de la str. Jiul cu Republicii, pasaj destinat pietonilor și bicicliștilor.

Astfel, în ultimele 10 zile au fost surprinși de camerele video instalate în zonă 17 conducători de mopeduri și motociclete care au trecut prin pasaj, iar trei dintre aceștia au și fost identificați și sancționați.

„Atragem din nou atenția conducătorilor de motociclete și mopeduri că în zonă sunt instalate indicatoare rutiere care le interzic pătrunderea prin pasaj deoarece cetățenii au reclamat în mai multe rânduri că, din cauza faptului că acesta este închis, în interior aerul devine irespirabil. Sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 pentru astfel de fapte sunt între 290 și 435 lei și două puncte penalizare la permis. Poliția Locală Timișoara face apel la aceste categorii de conducători să respecte prevederile legale, în caz contrar fiind sancționați ori de câte ori sunt surprinși circulând prin zona respectivă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*