Social

Campania „Orașe curate” a ajuns la Timișoara

Campania „Orașe curate” a ajuns la Timișoara

Campania națională de colectare a deșeurilor electrice și electronice uzate organizată de ECOTIC a ajuns în orașul de pe Bega. Astfel, în perioada 25 – 29 septembrie cetățenii care predau minim 5 kg de DEEE-uri la centrele de colectare sau la cortul amplasat în zona Soarelui, în vecinătatea Școlii Gimnaziale nr. 30 vor fi recompesați cu un premiu instant.

Programul urmărește informarea și conștientizarea populației municipiului Timișoara privind importanța colectării separate a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și a reciclării acestora. Obiectivul îl constituie dezvoltarea unei atitudini responsabile a populației municipiului Timișoara față de deșeuri, în special față de deșeurile de echipamente electrice șim electronice. Programul include, pe lângă latura informativ-educativă și o componentă practică, respectiv aceea de colectare separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, la punctele de colectare municipale administrate de către RETIM Ecologic Service sau prin preluarea la punctul de colectare temporar – amplasat în parcarea din vecinătatea Școlii Gimnaziale nr. 30, str. Astrilor nr. 13, Timișoara, în perioada 25 – 29.09.2017, interval orar 09:00 -17:00.

Premiile pot fi ridicate doar de la cortul din zona Soarelui sau de la sediul RETIM Ecologic Service SA, str. Oituz nr. 3/A, pe baza unui bon eliberat la cele trei centre permanente de colectare prin care se atestă predarea deșeurilor.

Programul se va desfășura conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.retim.ro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*