Sport

Video: Timișoreanul Cosmin Contra este, oficial, selecționerul echipei naționale de fotbal a României

Video: Timișoreanul Cosmin Contra este, oficial, selecționerul echipei naționale de fotbal a României
Adora Beauty

Cosmin Contra a fost numit, oficial, selecționer al României. ”Mutarea” a fost aprobată de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal (FRF), în ședința de astăzi. Tehnicianul timișorean are numai 41 de ani și este al treilea cel mai tânăr antrenor al ”tricolorilor” din istoria echipei naționale.

Comitetul Executiv al FRF a validat acordul de reziliere a contractului fostului selecționer Christoph Daum și a acceptat în unanimitate propunerea Administrației FRF de numire a lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale, în cadrul unei întâlniri care a avut loc vineri, 22 septembrie 2017.

Tehnicianul a semnat un contract care se întinde până la finalul campaniei de calificare la EURO 2020. Noul selecționer a fost prezentat într-o conferință, care a avut loc vineri seara, la Arena Națională.

Cosmin Contra este născut la Timișoara, pe data de 15 decembrie 1975. Bănățeanul, acum în vârstă de 41 de ani, a agățat ghetele în cui în perioada în care evolua la Poli Timișoara, în 2010, sezon în care a fost și jucător și antrenor al alb-violeților. Din 1996 și până în 2010 a evoluat de 73 de ori sub tricolor, înscriind 7 goluri pentru echipa națională, deși a evoluat pe postul de fundaș dreapta.

Urmărește clipul video de mai jos și află ce a spus Contra despre echipa națională.

Cosmin Contra este noul selecționer al României! Mult succes!➡ http://bit.ly/2ffXX9a#HaiRomania 🇷🇴

Posted by Echipa națională de fotbal a României on 22 Septembrie 2017

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*