Educație

Un nou an universitar începe la Universitatea Politehnica Timișoara

Un nou an universitar începe la Universitatea Politehnica Timișoara

Anul universitar, pentru studenții politehniști timișoreni, începe luni, 25 septembrie 2017. Seria ceremoniilor va fi deschisă de Facultatea de Automatică și Calculatorare, care își așteaptă bobocii la Casa Tineretului (FITT). Toate celelalte deschideri de an universitar se vor desfășura în spațiile Universității Politehnica Timișoara.

La Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale, la Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, la Facultatea de Mecanică și la Facultatea de Științe ale Comunicării studenții cu rezultate deosebite în anul precedent vor primi premii substanțiale în bani și obiecte, din partea unor parteneri economici de tradiție.

Ca de fiecare dată, festivitățile de deschidere vor avea prezidii formate din reprezentanți ai conducerii universității, decani ai facultăților, distinși membrii ai mediului academic, oficialități locale, precum și colaboratori din mediul economic. „Pentru noi este începtul unui nou an universitar, pentru boboci – startul într-o perioadă a vieții de care își vor aminti cu drag mulți ani de acum înainte. Suntem nerăbdători să ne cunoaștem mai bine și să facem lucruri remarcabile împreună., a transmis rectorul Universității Politehnica Timișoara, prof.univ.dr.ing.Viorel Șerban.

Totodată, programul zilei de luni include și inaugurarea unui laborator Honeywell la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale. Conducerea Honeywell Lugoj a dotat cu aparate de detectare și măsurare (osciloscoape, generatoare de funcții, surse de tensiune) sala B313 din clădirea Electro, corpul B, et. 3, a cărei inaugurare este programată pentru ora 13:00.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*