Administrație

Peste 600 de muncitori lucrează pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva

Peste 600 de muncitori lucrează pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva
Adora Beauty

Indiferent dacă e soare, nori sau vânt, pe șantierele loturilor 2, 3 și 4 ale autostrăzii A1 Lugoj-Deva se lucrează. Totuși, lucrările au fost limitate din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Pe lotul 2, pe sectorul deschis circulației, au continuat lucrările la spațiile de servicii, s-au executat lucrări la podețe și la taluzuri și s-au făcut lucrări la elemente de colectare si scurgere a apelor. Pe secțiunea D, s-au continuat lucrările de drum și lucrările la pasajele peste autostradă. La viitorul Centru de Întreținere și Coordonare Margina se desfășoară lucrări la fundațiile clădirii operaționale.

La lotul 3 s-au făcut lucrări la șanțuri, decofrări, taluzări, excavații, s-a montat material antierozional pe taluz, s-au executat straturi de fundație, s-au montat lise pentru parapetele median, s-au făcut colmatări, umpluturi pasaje și avansează lucrările pentru spațiile de servicii. Din 14 septembrie, la viitorul pasaj de la km 56+505, descărcarea Holdea, se lucrează în program de 24 de ore.

Pe șantierul de pe lotul 4 s-au executat lucrări de infrastructură și suprastructură la pasaje, s-au continuat săpăturile în profil mixt în versantul Șoimuș, s-a executat lucrări de cofrare, taluzare, compactare, pe diferite secțiuni. Alte lucrări executate au fost la așternerea straturilor de fundație, precum și diferite lucrări la podețe. Continuă procedurile pentru relocarea rețelelor electrice și a conductelor.

Peste 600 de muncitori se aflau pe cele trei șantiere în aceste zile, potrivit DRDP Timişoara.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*