Politic

Deputatul ALDE Marian Cucşa: O altă poartă de intrare în oraş poate face victime la o furtună puternică

Deputatul ALDE Marian Cucşa: O altă poartă de intrare în oraş poate face victime la o furtună puternică
Adora Beauty

Printr-o scrisoare deschisă adresată primarului Nicolae Robu, deputatul Marian Cucşa de la ALDE atrage atenţia că timişorenii pot fi din nou în pericol în cazul unei furtuni puternice. Despre ce este vorba, aflaţi mai jos din scrisoarea deschisă, pe care o redăm integral:

„În urma furtunii devastatoare care s-a abătut asupra Timișoarei duminica trecută, când, pe lângă alte pagube materiale și victime omenești, poarta de intrare în oraș – din Calea Lugojului – a ucis un om, mă simt dator să vă semnalez o problemă similară: o altă poartă de intrare în Timișoara poate face victime omenești la o eventuală furtună puternică! Este vorba despre poarta sau panoul publicitar – așa cum îi spuneți dumeavoastră, din Calea Aradului care, arătând similar cu cea din Calea Lugojului, deduc că a fost “înfrumusețată sau cosmetizată”, că numai reabilitată nu putem spune că a fost, de aceeași firmă de arhitectură și construcții.

Acesta este motivul pentru care vă solicit public să luați de urgență măsuri de siguranță în ceea ce privește acea poartă. Să rechemați specialiștii să îi verifice rezistența, să o consolideze sauc e e nevoie să fie făcutpentru a nu mai risca să se prăbușească peste oameni la o “adiere” mai puternică de vânt! Avem destui copaci netoaletați corespunzător care au făcut victime în oraș! Cel puțin construcțiile proaspăt reabilitate cu zeci de mii de euro avem pretenția, noi, timișorenii, să fie construite ținând cont de toate elementele șinormele de siguranță.

Domnule primar Nicolae Robu, atât eu cât și restul timișorenilor așteptăm să ne asigurați că veți lua măsuri privind poarta de intrare în oraș sau panoul publicitar, așa cum îi spuneți, situat în Calea Aradului și pe care scrie mare “Timișoara orașul declanșării revoluției române din decembrie 1989”. NU ne dorim ca la următoarea furtună acelea să fie ultimele cuvinte pe care le vede cineva înainte de a închide ochii și a pune mâinile pe piept…”, a transmis, vineri, Marian Cucșa, deputat ALDE Timiș.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*