Eveniment

Pompierii timișeni au fost și azi la datorie. Ce intervenții au avut

Pompierii timișeni au fost și azi la datorie. Ce intervenții au avut

Pompierii timiseni au fost și azi la datorie. În intervalul orar 09.00-12.00, ISU a intervenit la următoarele situații de urgență: degajări copaci căzuți: Timișoara (9), Făget (1); degajări elemente construcție: Timișoara (13), Buziaș (1); degajare elemente telecomunicații (antene): Timișoara (2); obiective social economice afectate: Spitalul „Victor Babeș”, Palatul Dicasterial (Tribunalul Timiș), Centrul Medical Județean, Școala și Grădinița din Buziaș; accident rutier: Lugoj (1); incendiu casă: Peciu Nou (1).

Cu sprijinul a două echipe de voluntari s-a intervenit la patru cazuri de degajare acoperiș și la 3 degajări copac rupt/căzut.  În total, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș a intervenit astăzi la un număr de 32 de solicitări.

Forțe: S-a intervenit cu 12 autospeciale, 6 ofițeri, 38 de subofițeri, 10 voluntari și SALVO Timișoara.

ISU Timiș intervine în continuare pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteo periculoase.“Atenționăm cetățenii să nu se expună la riscuri prin acțiuni individuale de degajare a elementelor de construcție aflate la înălțime, degajarea copacilor sau firelor de curent căzute”, au transmis reprezentanții ISU.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*