Educație

Școli şi grădiniţe închise de furtună

Școli şi grădiniţe închise de furtună

Din cauza stricăciunilor provocate de vijelie, cursurile din mai multe unităţi de învăţământ au fost suspendate luni. Astfel de situaţii se înregistrează în şcoli din Timiş, Bihor şi Maramureş.

În 15 școli și 4 grădinițe nu se vor ține cursuri. Unitățile de învățământ au probleme cu cablurile de curent căzute, acoperișuri avariate, iar prezența elevilor în astfel de spații poate constitui un pericol pentru ei.

La Liceul de Arte Vizuale, cursurile au fot suspendate pentru întreaga zi. Astăzi, elevii de la Colegiul Tehnic din Timișoara vor rămâne acasă.

Au fost, de asemenea, anulate cursurile la Liceul Teoretic Buziaș, unde vântul a smuls întreg acoperișul, și la școlile gimnaziale Banloc, Cenei și Charlottenburg.

La Școala Gimnazială Jimbolia au fost anulate parțial orele la învățământul primar. Conducerea școlii și grădiniței din Iohanisfeld a solicitat suspendarea cursurilor, pentru că nu este curent.

Școala din Izvin a rămas și ea fără acoperiș, astfel că elevii vor sta acasă.

Cursurile vor fi suspendate si în şapte localităţi din Bihor, unde au fost afectate clădirile a 18 unităţi şcolare. Este vorba despre scolile din Ștei, Buntești, Rieni, Vașcău, Pietroasa, Drăgănești și Lunca.

Nici la Școala Generală nr. 18 din Baia Mare elevii nu vor merge la ore. Acoperișul școlii a fost luat de vânt în urma vijeliei de ieri seară.

Sursa: DIGI24.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*