Social

Timişoara: Peste 100 de alergători își vor testa limitele în cadrul celei mai lungi curse de alergare non-stop din România!

Timişoara: Peste 100 de  alergători își vor testa limitele în cadrul celei mai lungi curse de alergare non-stop din România!

Asociația IDEAS și Clubul Sportiv Super Sports Club organizează în perioada 22-24 septembrie cea de-a doua ediție a concursului de alergare de anduranță S24H. Evenimentul se va desfășura în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara. S24H este un concurs complex, ce va alinia la start alergători profesioniști și amatori din România, SUA, El Salvador, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Serbia și Ungaria. Aceștia vor încerca să doboare recordurile stabilite în 2016 la prima ediție S24H, să își testeze limitele și să stabilească noi recorduri naționale și internaționale.

Alergarea nu este o simplă formă de antrenament fizic, ci o disciplină întreagă, un “profesor” care îți oferă informațiile necesare pentru ca tu, mai apoi, să te poți dezolta și evolua și pe celelalte planuri ale vieții. Verificarea capacităților fizice, creșterea încrederii în sine sau a perseverenței sunt doar câteva dintre formele în care alergarea “acționează” și asupra vieții noastre cotidiene. În plus, cum în ultimii ani românii au conștientizat tot mai mult importanța sportului, iar numărul alergătorilor de ultra-maraton a crescut considerabil, această competiție este mai mult decât binevenită la nivel național.

“Vineri, în 22 septembrie 2017, la ora 9:00 se vor alinia la start 14 ultra-atleți. Ei vor alerga la proba de 48 ore de alergare. Sâmbătă, 23 septembrie 2017, se vor alinia la start alți 100 ultra-atleți care vor participa la probele de 12 și 24 ore de alergare. Starturile au loc în zile diferite pentru ca toți ultra-atleții să finalizeze cursa deodată, și anume duminică dimineața la ora 9:00. Îi vom premia apoi pe alergătorii “de fier” la scena din Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara duminică în 24 septembrie începând cu ora 11:00. Îi așteptăm pe timișoreni să vină în parcți să îi susțină pe alergători. Un cuvânt de încurajare e mereu bine-venit și descrețește chiar și cea mai obosită frunte!”, a spus Diana Amza, managerul concursului internațional de alergare de anduranță S24H. Aceasta a dus la rândul ei la bun sfârșit ultra-maratoane de 53 km, 61 km si 100 km, iar dorința de a organiza o astfel de competiție a venit tocmai din experiențele ei precedente. S24H își doreste să pună România pe harta mondială a utra-atletismului.

Mai multe informatii despre S24H puteți găsi pe site-ul oficial www.s24h.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/super24h/

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*