Social

Cros caritabil Lion ”Inimă de Leu”, de Ziua Mondială a Inimii

Cros caritabil Lion ”Inimă de Leu”, de Ziua Mondială a Inimii

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezintă Ziua Mondială a Inimii.

Cluburile Lions din Timișoara, organizează sâmbătă, 16 septembrie, la ora 10.00, crosul Inimă de Leu – Lions Heart Cross.

Cu o lungime a traseului de 3,8 km., crosul se desfășoară pe malurile Canalului Bega și se adresează tutoror iubitorilor de mișcare, indiferent de vârstă. Se va pleca de la Terasa Flora pe traseul: pe sub Podul Tinereţii, pe sub Podul Michelangelo, pistă mal stâng Bega, traversare Bega pe Podul Decebal (Băile Neptun), pistă mal drept Bega, pista din Parcul Copiilor și, în final, la Terasa Flora.

Taxa de participare (sau donația pentru cei care vor să ajute, dar nu pot să alerge) este de 30 lei. Sumele adunate vor fi direcționate pentru organizarea unor campanii de screening oftalmologic în satele și orașele din județului Timiș, în cadrul programului național Lions “Cavaleri în lupta împotriva întunericului”, un program adresat  copiilor.

Înscrierile se pot face și la punctul de plecare de la terasa Flora, în ziua crosului, 16 septembrie, începând cu ora 9,00.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*