Administrație

Robu: „Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare”. La ce se referă?

Robu: „Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare”. La ce se referă?

Primarul este absolut uluit de reacţia a numeroşi timişoreni după ce a anunţat că şoferii pot fi amendaţi de Poliţia Rutieră pe baza înregistrărilor de la radarele și camerele video din sistemul de management computerizat al traficului.

„Dată fiind importanța subiectului, am citit toate postările-comentariu la postarea mea anterioară. Concluzii:

  1. Grădina Domnului este, într-adevăr, mare, chiar foarte mare! Altfel, cum să fie cineva deranjat că în urbea sa cineva se preocupă de ridicarea nivelului de civilizație și de securitate?! Mâine-poimâine vom asista la revolta hoților că se pedepsește hoția (de fapt, într-o anumită formă, deja asistăm la ea)!!!
  2. Numărul celor ce apreciază demersurile pentru creșterea civilizației și securității este mult mai mare decât cel al revoltaților de aceste demersuri! A se compara numărul celor ce au dat Like cu numărul celor ce au postat “hate-ăreli”!
  3. Anomaliile semnalate în privința limitelor de viteză de pe anumite străzi au fost corectate. Dacă mai sunt scăpări, rog să-mi fie semnalate punctual. Le vom corecta și pe ele! Nimeni nu va fi amendat pe nemerit!
  4. Indiferent de câte injurii voi avea parte, voi continua lupta împotriva celor ce pun în pericol integritatea corporală și chiar viața oamenilor corecți, civilizați! Și… EU VOI FI ÎNVINGĂTORUL!
  5. În privința traficului în Timișoara, rog a se face comparații cu cel din Cluj și Iași -singurele orașe de aceeași mărime cu Timișoara-, chiar în condițiile numărului mare de șantiere din Timișoara -mult mai mare în Timișoara decât în Cluj și Iași!-, intrând la www.trafficindex.org/
  6. Iar în privința stării drumurilor… Trebuie să aibă cineva tulburări grave de percepție a realității, să pretindă că drumurile sunt proaste în Timișoara de astăzi! Niciodată în istorie, ele n-au fost atât de bune!”, a scris, joi, primarul pe pagina sa de Facebook.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*