Administrație

Ce măsuri a luat Colterm pentru clienţi

Ce măsuri a luat Colterm pentru clienţi

„Colterm vine la tine” este o campanie iniţiată de Compania locală de termoficare Colterm care are că scop să vină în sprijinul timişorenilor prin intermediul întâlnirilor periodice cu asociaţiile de proprietari şi cu administratorii. În cadrul acestor întâlniri vor participa specialişti din cadrul companiei, dar şi membrii echipei manageriale.

Colterm doreşte să vină în sprijinul consumatorilor finali şi să aibă un dialog cât mai strâns cu aceştia, de aceea în cadrul departamentului de Marketing s-a îmbunătăţit serviciul de call-center prin suplimentarea numărului de operatori, disponibil non-stop, intervenţile (avarile reclamate) sunt executate în cel mai scurt timp şi comunicate solicitantului. Colterm are deschidere totală spre consumatorul final, încercând zilnic să găsească soluţii, să vină cu propuneri, să identifice soluţii cu scopul de a satisface nevoile clienţilor.

În lunile mai şi iunie, cu sprijinul Primăriei Timişoara şi a Federaţiei Asociaţilor de Locatari Timişoara, echipa managerială a avut o serie de întâlniri cu administratorii blocurilor din diferite cartiere ale urbei noastre, întâlniri care au avut loc în unităţile de învăţământ din fiecare zonă.

Scopul întâlnirilor a fost informarea administratorilor în privinţa sistemului de contorizare individuală cu distribuţie pe orizontală. De asemenea, echipa managerială a companiei Colterm şi-a dorit să afle direct de la clienţi cu ce probleme se confruntă pentru a găsi soluţii cât mai rapide şi eficiente. Toate problemele sesizate în aceste întâlniri au fost soluţionate pozitiv şi comunicate beneficiarilor, aceştia venind cu diverse sugetii constructive pentru îmbunătăţirea relaţiei de colaborare.

„Având în vedere impactul pozitiv şi dorinţa reciprocă de îmbunătăţire a servicilor, începând cu luna octombrie aceste întâlniri vor fi reluate, deoarece rezultatul lor a fost unul productiv. Administratorii au primit răspuns la fiecare întrebare legată de sistemul de contorizare individuală cu distribuţie pe orizontală, iar sesizările vis-a-vis de facturare sau refaceri stradale au fost rezolvate cu celeritate. Calendarul campaniei „Colterm Vine La Tine!” va fi comunicat prin pagina de facebook -@ColtermTimisoaraOficial, site www.colterm.ro şi prin FALT”, au transmis reprezentanţii companiei de termoficare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*