Life-style

Ultima tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” va avea loc sâmbătă

Ultima tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” va avea loc sâmbătă

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 16 septembrie, cea de-a șasea și totodată ultima tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00.

“Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Șag – Sânmihaiul Român – La Livada – Timișoara. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă. Pentru detalii, ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0741202162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751029494, persoana de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene”, au transmis organizatorii.

Această tură bănățeană este cea ultima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*