Sport

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul România – Kazahstan, de la Ploiești

Stadionul Ilie Oana din Ploiesti.
Adora Beauty

Echipa națională a României va disputa ultima partidă acasă din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2018 pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești contra reprezentativei Kazahstanului. Meciul se va juca pe data de 5 octombrie 2017, dar nu mai contează pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia, selecționata nemaiavând șanse de a prinde un loc accesibil din grupă.

România joacă la începutul lunii viitoare ultima partidă acasă din actuala stagiune de calificare pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în 2018 în Rusia. Tricolorii nu mai au nicio șansă de a ajunge să evolueze în Rusia, dar mai au de evoluat în două partide din actuala campanie, unul dintre aceste jocuri fiind cel programat la Ploiești, pe stadionul Ilie Oană. Jocul România – Kazahstan se dispută joi, 5 octombrie 2017, cu începere de la ora 21:45.

Biletele pentru acest meci sunt disponibile deja, începând de astăzi, 13 septembrie 2017, dar numai online, pe site-urile bilete.frf.ro și pe www.bilete.ro.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (înscripționate cu noul nume) la casieria stadionului în perioada 4 -5 octombrie.

Prețurile biletelor sunt 15 lei la cele două peluze, 40 de lei la tribunele 1 și 2, și 300 lei în zona VIP.

Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Reprezentanții fotbalului mioritic au anunțat și reduceri pentru suporterii care vin însoțiți de copii. Aceștia pot intra în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% la achiziționarea a 2 bilete, 10% la 3 bilete, 15% la 4 bilete, 20% la 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei din Ploiești.

Începând de sâmbătă, 30 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului ploieștean. Acestea vor putea fi achiziționate conform programului următor:
– 30 septembrie – 4 octombrie 2017, de la ora 12:00 la ora 19:00;
– 5 septembrie 2017, de la ora 12:00 până la ora 21:45.

Casieria pentru ridicarea biletelor a persoanelor cu dizabilități va fi deschisă pe 5 octombrie, începând cu 12.00 până la startul meciului.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*