Sport

Biletele la Poli Timișoara – Sepsi OFK, puse la vânzare odată cu tricourile oficiale

Biletele la Poli Timișoara – Sepsi OFK, puse la vânzare odată cu tricourile oficiale

Poli Timișoara a anunțat că începând, de astăzi, a scos la vânzare biletele de acces la partida de sâmbătă, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Oficialii timișoreni speră la un public cât mai numeros, mai ales acum, când echipa se află pe un trend fulminant, după victoriile în fața celor de la CFR Cluj și Dinamo București. Tot de azi se pot cumpăra și tricourile jucătorilor favoriți care joacă în alb-violet.

Ocupanta locului 6 în clasamentul Ligii I la fotbal, Poli Timișoara, a anunțat că a scos la vânzare biletele pentru partida de sâmbătă, 16 septembrie 2017. în care alb-violeții evoluează, în fața propriilor suporteri, împotriva nou-promovatei Sepsi OFK Sfântu Gheorghe. După ce a învins-o pe CFR Cluj, cu scorul de 4-3, pe ”Dan Păltinișanu”, dar și pe Dinamo chiar la București, clubul alb-violet speră la o prezență numeroasă sâmbătă seara. ”Începând de miercuri dimineață, se pot achiziționa bilete pentru meciul Poli Timișoara – Sepsi Sf. Gheorghe. Jocul se va desfășura sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 18,00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu” și contează pentru runda a 10-a din Liga 1 Betano”, a anunțat clubul prin intermediul site-ului oficail al clubului bănățean.

Prețurile tichetelor pentru jocul de sâmbătă sunt următoarele:
– tribuna a II-a – 15 lei;
– tribuna I – 20 de lei;
– tribuna 0 – 30 de lei;
– loje – 200 de lei.

Biletele pot fi cumpărate de la biroul ticketing de la stadion, aflat în zona vestiarelor arenei ”Dan Păltinișanu”, acolo unde, tot începând de astăzi, se pot achiziționa și tricourile poliștilor favoriți. Vă reamintim că Poli Timișoara a pus în vânzare tricourile de joc (de acasă) ale elevilor lui Ionuț Popa, prețul unui astfel de tricou fiind de 160 de lei (vezi detalii AICI).

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*