Administrație

Foto: Două etaje ale Școlii Gimnaziale nr. 19 din Timișoara, reabilitate complet. Vezi cum arată clasele

Foto: Două etaje ale Școlii Gimnaziale nr. 19 din Timișoara, reabilitate complet. Vezi cum arată clasele

Lucrările de reabilitare efectuate la două dintre nivelurile Școlii Gimnaziale nr. 19 ”Avram Iancu” din capitala Banatului s-au încheiat, elevii intrând în noul an școlar în clase noi, dotate la standarde moderne. Finanțarea acesor lucrări a fost făcută cu bani din bugetul local al Timișoarei.

A început un nou an școlar, iar unii dintre elevii din Timișoara se bucură și pentru că pot învăța în săli de clasă moderne, recent renovate și dotate la cele mai înalte standarde. Nu vorbim despre o școală privată, ci despre una de stat. Elevii de la Școala Gimnazială nr. 19 ”Avram Iancu”, școală situată pe Bulevardul Cetății din Timișoara, au pătruns, ieri, la deschiderea noului an școlar, în clase nou-nouțe.

Clasele de pe două dintre cele trei niveluri ale instituției de învățământ au fost reabilitate cu sprijinul financiar al Primăriei Timișoara. ”A început un nou an școlar, cu emoții, cu speranțe, cu lucruri frumoase, cu altele și mai frumoase care vor urma. Cu siguranță, însă, în fiecare an este sensibil mai bine. Fără a detalia, pentru ca aș plictisi, îmi permit să ilustrez aceste gânduri cu imagini de la școala generală nr. 19. Lucrarea de reabilitare completă pentru 2 etaje contractată de școală, cu finanțare de la bugetul local: instalație electrică, termică, zidărie, înlocuiri de pardosele etc.”, a anunțat Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*