Sport

Comisia Tehnică a FRF a decis: Adio Christoph Daum!

Comisia Tehnică a FRF a decis: Adio Christoph Daum!

Președintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a solicitat Comisiei Tehnice din cadrul forului fotbalistic să analizeze oportunitatea prestaţia selecţionerului Christoph Daum, fapt ce s-a şi întâmplat, ieri. Decizia? Neamțul trebuie plece!

Reunită luni, 11 septembrie 2017, Comisia Tehnică din cadrul FRF a analizat situația privind postul de selecționer al echipei naționale, iar la finalul ședinței, președintele Comisiei Tehnice și Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiță, a explicat care este concluzia la care s-a ajuns. “A avut loc o evaluare și o dezbatere privind situația echipei naționale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenți astăzi, cât și cei absenți, prin telefon, s-au pronunțat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naționale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca președintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuț Badea și Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecționer”.

Recomandarea de reziliere a contractului lui Christoph Daum va fi supusă validării în prima ședință a Comitetului Executiv a Federației Române de Fotbal.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a avut o întâlnire cu președintele Comisiei Tehnice la finalul ședinței, în urma căreia a prezentat direcția de acțiune pentru perioada următoare: “În urma propunerii Comisiei Tehnice, voi demara procesul de negociere a rezilierii contractului domnului Daum și, ulterior, negocierile privind desemnarea noului selecționer, în baza propunerilor primite de la președintele Comisiei Tehnice”.

Astfel, Burleanu a fost nevoit să își schimbe declarația făcută în urmă cu numai câteva zile, atunci când dădea asigurări că Daum rămâne pe postul de selecționer.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*