Sport

În sfârșit! Suporterii lui Poli își pot comanda tricourile favorite, cu autograf

În sfârșit! Suporterii lui Poli își pot comanda tricourile favorite, cu autograf

Poli Timișoara a anunțat că, începând de la mijlocul săptămânii viitoare, suporterii alb-violeților își pot procura noul echipament al elevilor lui Ionuț Popa, acesta putând fi personalizat, la cerere, inclusiv cu autograful jucătorului preferat.

Reprezentanta Timișoarei în prima ligă de fotbal, Poli Timișoara, și-a anunțat susținătorii că începând de miercuri, 13 septembrie 2017, vor putea fi achiziționate tricourile alb-violete ale elevilor lui Ionuț Popa. Astfel, de la biroul de ticketing (aflat în zona vestiarelor stadionului ”Dan Păltinișanu”), fiecare suporter interesat să-și achiziționeze un astfel de tricou, o poate face în schimbul a 160 de lei.

Clubul alb-violet a precizat că momentan se pot comanda numai tricorile folosite de Poli pe teren propriu. ”Tricourile pot fi personalizate, la cerere, sau imprimate cu numele jucătorilor preferați și pot avea și autografele fotbaliștilor”, a precizat clubul bănățean, prin intermediul paginii de Facebook.

Reprezentanții celor de la Poli Timișoara au mai precizat că în prețul de 160 de lei, fanii lui Alex Munteanu, Cânu, Mailat ori Croitoru pot comanda ca tricolul lor să fie semnat de jucătorul favorit, fără a mai plăti ceva în plus. ”Tricourile, care au siglele sponsorilor principali, pot fi personalizate cu numele jucătorului favorit ori cu alt nume, după preferință. Pot fi obținute, pe tricou, și semnăturile unor fotbaliști preferați. În aceste cazuri, tricoul va fi ridicat în termen de 48 de ore, fără taxă suplimentară”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*