Eveniment

Video: Timișoara, ești pregătită? Chef Foa te cheamă la Street Food Festival

Video: Timișoara, ești pregătită? Chef Foa te cheamă la Street Food Festival

Timișoara va găzduit Street Food festival, un eveniment programat între 28 septembrie 1 octombrie 2017. Acesta va avea loc în Parcul Rozelor.

”Știm că vouă, timișorenilor, vă place să ieșiți în stradă și vă mulțumim, căci altfel poate nu aveam azi democrație. De data aceasta veți avea încă un motiv să ieșiți în stradă, la primul festival dedicat mâncării stradale – Street Food Festival – între 28 septembrie și 1 octombrie”, anunță organizatorii evenimentului, pe o rețea de socializare, acolo unde au creat și un ”event” dedicat festivalului.

Chef Foa și alți chefi renumiți, români sau străini, promit să facă fericiți toți gurmanzii, cu specialități culinare adunate din toate colțurile lumii. ”Unde pot fi apreciate acestea mai bine, dacă nu într-un oraș multicultural, viitoarea Capitală Culturală Europeană? Se știe că Banatu-I fruncea, iar noi vom avea grijă să fie una descrețită, așa că v-am pregătit concerte de jazz live, cinema în aer liber, activități pentru copii și multe alte surprize”, mai spun cei care aduc la Timișoara Street Food Festival.

Foa vine la Street Food Festival

Nu-i Street Food Festival dacă nu-i și Chef Foa prezent. Ai 9 șanse să îl cunoști și să te convingi că îi plac cuțitele și #StreetFood-ul. Nu neaparat în această ordine.#FlavourMaker #MoreThanFood

Posted by Street Food Festival on 11 Mai 2017

Street Food Festival e primul festival din România dedicat mâncării stradale. A debutat în 2016 la Cluj, iar în 2017 aventura continuă pentru ca gusturile românilor din toată țara să fie răsfățate. ”Ajungem în orașul tău cu produse apetisante autohtone sau internaționale, concerte, activități interactive, pentru o experiență culinară și multiculturală de neuitat. Vă așteptăm la Street Food Festival!”, este îndemnul lansat de organizatorii acțiunii.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*