Economic

Firmele din Timiș se pot înscrie la misiunea economică în Mexic. Vezi termenul limită

Firmele din Timiș se pot înscrie la misiunea economică în Mexic. Vezi termenul limită
Adora Beauty

Mai sunt doar câteva zile până când agenții economici se pot înscrie la o misiune economică multisectorială în Mexic. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, la inițiativa și cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timișoara.

Misiune economică multisectorială în Mexic va avea loc  în perioada 29 noiembrie – 10 decembrie 2017. Scopul îl constituie intensificarea relaţiilor economice dintre România şi Mexic şi identificarea de noi oportunităţi de afaceri.

Termenul de înscriere este până la data de 14 septembrie 2017. Cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la București, este în pregătire un program profesional de întâlniri cu câteva organizații de profil din Ciudad de México și Cancún. Astfel, a fost deja stabilită o întâlnire cu Consiliul Oamenilor de Afaceri pentru Comerț Exterior, Investiții și Tehnologie (COMCE) din Mexico City. Se așteaptă acordul organizației ProMéxico din Cancún. De asemenea, este în pregătire o întâlnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada României din Ciudad de México.

Programul turistic de cunoaştere a culturii şi civilizaţiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún.

Costul participării la misiunea economică este de 2.735 euro / pers. și include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timişoara-Budapesta și retur; cazare 10 nopți în cameră dublă la hotel de 4**** (mic dejun incl.) și respectiv 5***** (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de lb. română/engleză; asistenţă din partea CCIAT pe durata desfăşurării programului profesional.

Tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirmă participarea până la această dată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*