Sport

Cea mai promițătoare coordonatoare din voleiul românesc Marisa Radu, în curtea UVT Agroland

Cea mai promițătoare coordonatoare din voleiul românesc Marisa Radu, în curtea UVT Agroland

Cea mai promițătoare coordonatoare din țară va evolua pentru UVT Agroland Timișoara din sezonul 2017-2018. Marisa Radu se pregătește deja sub comanda lui Bogdan Paul.

Ajunsă sub comanda antrenorului Bogdan Paul încă de la începutul lunii august, Marisa radu este oficial jucătoarea clubului UVT Agroland Timișoara, numai din această săptămână. După ce a evoluat numai pentru Dinamo București, Marisa are șansa să debuteze în Divizia A1 în stagiunea care începe în luna octombrie.

Marisa Radu are 1,80 m înălțime și a confirmat rapid, făcând deja pasul către loturile reprezentative juvenile ale României. Este vicecampioană națională la Cadete (2016, 2017) și campioană la Speranțe (2014), alături de Dinamo. Tot la Speranțe, jucătoarea născută la 9 septembrie 2001, cucerea medalia de bronz în 2015, anul în care Agro a câștigat primul titlu din istoria clubului.

”Am găsit un oraș frumos și o echipă pe măsură. Mă simt foarte bine aici, chiar mai bine decât mă așteptăm. Îl cunosc de când eram mică pe domnul profesor (n.r. antrenorul Bogdan Paul), și pot să spun că îmi place foarte mult grupul. Fetele m-au primit cu brațele deschise, nu am avut nici o problemă în a mă integra. Toată lumea mă susține, mă bucur mult că am ocazia să lucrez cu aceste fete și cu cei din staff”, a declarat Marisa Radu.

Sezonul 2017-2018 nu va fi ușor pentru tânăra ridicătoare. La doar 16 ani, va evolua atât în Divizia Junioare, cât și în Divizia A1. Marisa vrea să profite de oportunitatea de a lucra cu mai experimentata Diana Balintoni. ”Mă simt pregătită, va fi o provocare. Îmi doresc foarte mult să ajung cât mai sus, chiar la nivel european. Pentru mine este o oportunitate să lucrez alături de Diana, mă bucur că are cine să mă îndrume. O consider un model și cu siguranță am foarte mult de învățat de la ea. Trebuie să muncesc și să am curaj”, a completat nou-sosita la clubul timișorean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*