Sport

Volei Alba Blaj, Clubul Sportiv Universitatea Cluj și BRSE vor participa la Cupa Agroland Timișoara

Volei Alba Blaj, Clubul Sportiv Universitatea Cluj și BRSE vor participa la Cupa Agroland Timișoara

Universitatea NTT Data Cluj-Napoca se alătură formațiilor care au confirmat deja prezența la Cupa Agroland Timișoara, Linamar – BÉKÉSCSABAI RSE (campioana Ungariei) și Volei Alba Blaj (campioana României).

UVT Agroland organizează acest turneu internațional amical în perioada 29 septembrie -1 octombrie, la sala „Constantin Jude”.

Antrenorul formației, Bogdan Paul, consideră că turneul este atractiv pentru publicul din Timișoara. Pe lângă cele două campioane, Linamar și Volei Alba Blaj, a confirmat prezența și formația care a promovat alături de Agro în Divizia A1, Universitatea Cluj. Trupa ardeleană vine de această dată pe Bega cu un lot mult schimbat.

“Ne-am dorit un turneu puternic, ne-am dorit să aducem publicului timișorean echipe valoroase. Sunt, din punctul meu de vedere, echipe valoroase. Aici vorbesc și de Universitatea, care a promovat alături de noi în Divizia A1, și care și-a făcut o echipă foarte bună. Cred că va fi un turneu echilibrat. Este important să începem să arătăm publicului că există volei feminin de calitate și în Timișoara”, a transmis Bogdan Paul.

Roxana Bacșiș & Co. le vor cunoaște mai bine pe jucătoarele de la Linamar Bekescsaba săptămâna viitoare. Formația noastră va efectua un mini-stagiu de jocuri și antrenamente comune, în Ungaria, alături de campioana acestei țări, între 13 și 15 septembrie. De asemenea, săptămâna aceasta formația preăgtită de Bogdan Paul a efectuat un antrenament comun cu CSM Lugoj, o acțiune începută în sezonul trecut, care va continua până la startul sezonului. “Vom avea probabil săptămânal întâlnirea cu CSM Lugoj, devenită tradițională. Săptămâna viitoare vom fi în Ungaria, pentru jocuri și antrenamente comune cu campioana Bekescsaba. Este un partener mai vechi pentru mine, și sper să devină și un partener al clubului. După turneul nostru, vom avea două-trei jocuri amicale, foarte probabil în Serbia. Ultimul turneu la care participăm este cel la care am fost organizați încă de acum câteva săptămâni de către Volei Alba Blaj”.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*