Social

Şoferii care opresc sau staționează pe pistele de biciclete din centrul orașului, amendaţi de Poliţia Locală

Şoferii care opresc sau staționează pe pistele de biciclete din centrul orașului, amendaţi de Poliţia Locală

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au acționat și în această săptămână pentru luarea măsurilor legale în cazul conducătorilor auto care au oprit sau staționat cu autovehiculele pe pistele de biciclete nou amenajate de Primăria Timișoara în zona centrală, și în special pe pistele de pe str. Gheorghe Lazăr și str. Paris.

Astfel, în această săptămână, au fost aplicate în zona centrală 29 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care și-au parcat mașinile pe piste speciale amenajate pentru circulația vehiculelor pe două roți în zona centrală, fiind de asemenea aplicate 51 de colante autoadezive tot pentru astfel de fapte, urmând ca și în aceste cazuri să fie întocmite procesele verbale de constatare a contravenției după identificarea conducătorilor auto.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația în vigoare pentru a evita sancționarea cu amenzi între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și chiar ridicarea autovehiculelor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*