Economic

Parteneriat de afaceri româno-sârb organizat de CCIA Timiș

Parteneriat de afaceri româno-sârb organizat de CCIA Timiș

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Provinciei Voivodina organizează un parteneriat de afaceri româno-sârb.  Acesta va avea loc pe 3 octombrie, între orele 11.00 – 14.00, în Sala C.E.D.O., iar scopul evenimentului este de a oferi o perspectivă clară asupra dezvoltării pieței, cu accent pe găsirea partenerilor de afaceri potriviți.

Evenimentul face parte din agenda de activități pentru Semestrul II 2017, stabilită prin Acordul de Colaborare încheiat între cele două camere de comerț, la Timișoara, în data de 20 aprilie 2017, cu ocazia vizitei la CCIAT a unei delegații de afaceri condusă de dl. Boško Vučurević – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vojvodina, însoțit de Secretarul General al Agenției de Dezvoltare Regională a Provinciei.

Prin încheierea acestui parteneriat, cele două organizații camerale și-au propus o colaborare îndelungată între Provincia Vojvodina și Județul Timiș, două regiuni în plină dezvoltare care oferă oportunități importante de afaceri în toate domeniile, cât și creșterea numărului de firme românești și sârbești care să investească pe cele două piețe.

Agenda evenimentului:

11:00 – 12:00 Cuvânt de bun venit al conducerii CCIA Timiș

                         Mesaj de salut al conducerii CCI Vojvodina

                         Prezentarea  delegației din Serbia

12:00 – 14:00 Discuții bilaterale

Delegația oamenilor de afaceri din Republica Serbia este compusă din reprezentanți a 20 companii din domeniile industrie și comerț, interesate de o colaborare de lungă durată cu parteneri din județul Timiș.

Participarea firmelor românești este gratuită pe baza invitaţiei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*