Life-style

Mimi, bufoni, statui vivante și levitații pot fi admirate CheckART Festival în acest weekend

Mimi, bufoni, statui vivante și levitații pot fi admirate CheckART Festival în acest weekend

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș organizează festivalul de artă stradală ChechART Festival în perioada 8-9 septembrie. Acesta se va desfășura în Piața Unirii, Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe, precum și pe străzile adiancete.

Festivalul va lua forma unor acte artistice de muzică, dans, teatru, pantomimă şi pictura realizate de tineri din Timișoara și Lugoj. De asemenea, întregul spectacol va fi animat de mimi, bufoni, statui vivante, statui LED precum și levitații care pot fi admirate în zona centrală a orașului nostru. Festivalul aduce în atenția publicului artiști amatori, dar și profesioniști care concep picturi 2D și 3D. Vor exista spectacolele cu foc și leduri, body painting și oameni pe picioroange, dornici de conversație. Actele artistice vor fi interpretate de artiști tineri, majoritatea debutanți, însă ediția aceasta ne putem bucura de prezența unor artiști internaționali din Novi Sad, Londra, precum și Magicianul Lorenzo Cristian.

Festivalul a ajuns la a treia ediție și își propune două zile unice pentru timișoreni. La finalul fiercărei seri vom avea parte de spectacole cu foc în Piața Libertății (vineri) și în Piața Unirii (sâmbătă), accesul este gratuit. Festivalul CheckART susține candidatura orașului Timișoara pentru a deveni Capitală Europeană a Tineretului în anul 2020.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*