Sport

Încă un croat în lotul lui Poli Timișoara. Situația financiară a clubului, rezolvată… deocamdată

Încă un croat în lotul lui Poli Timișoara. Situația financiară a clubului, rezolvată… deocamdată
Adora Beauty

Poli Timișoara și-a rezolvt problemele ”arzătoare” din punct de vedere financiar, reușind totodată și aducerea unui nou jucător – un croat de aproape 28 de ani, care evoluează ca mijlocaș ofensiv.

Ivan Čurjurić (foto) este cel mai nou alb-violet din lotul lui Poli Timișoara. Bănățenii au obținut semnătura mijlocașului ofensiv pe o perioadă de un an de zile, cu drept de prelungire. Fotbalistul croat, născut pe 29 septembrie 1989, a evoluat la trupa cipriotă Nea Salamina, acesta mai având în ”palmares” și echipe ca Dinamo Zagreb şi Hajduk Split, acolo unde a evoluat ca junior, dar și NK Zadar, NK Zagreb (toate din Croația) şi Ayia Napa (Cipru).

Altfel, clubul a făcut rost de bani, mare parte împrumutați, din păcate, bani cu care a achitat rata lunară către ANAF, corespunzătoare reeșalonării datoriilor către stat, dar și obligațiile financiare către toți jucătorii care s-au despărțit de alb-violeți în vara acestui an. Din aceeași sumă s-au achitat salariile corespunzătoare lunii iulie a acestui an, tuturor jucătorilor cu care Poli a pornit în actualul sezon, anunță clubul prin intermediul unui comunicat. ”Suntem pregătiți, astfel, pentru a continua alături de echipă traseul bun început în această vară din punct de vedere sportiv!”, se arată pe portalul timișorenilor.

În acest context Poli Timișoara scapă de o posibilă depunctare ce putea fi dictată ămpotriva sa, pentru datoriile către jucătorii care nu mai fac parte din lot.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*