Economic

Vrei sa fii inspector/referent Resurse Umane? Au început înscrierile la un nou curs

Vrei sa fii inspector/referent Resurse Umane? Au început înscrierile la un nou curs

Încep înscrierile la un nou curs de  inspector/referent Resurse Umane organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională. Acesta  se va desfășura în perioada 18 septembrie – 6 octombrie 2017 (de luni până vineri, între orele 17.00-20.00), la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări iar certificatele obţinute la absolvire au recunoaștere națională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Structura cursului este următoarea: Contractul individual de muncă,  Vechimea în muncă, Contractul colectiv de muncă, Jurisdicţia muncii,  Răspunderea salariaților,  Salarizarea. Permisul de muncă, Formarea profesională, Asigurările sociale de stat,  Noțiuni de organizare și legislația muncii, Inițiere în căutarea unui loc de muncă,Modul de desfășurare a activității ca întreprinzător particular, Șomajul, Aplicații în Programul REVISAL, Examen.

Ca noutate, în cadrul cursului de Inspector Resurse Umane, se va desfășura și un modul de instruire în aplicația REVISAL, în urma căruia se obține și un CERTIFICAT DE PARTICIPARE.

– Prezentare legislație, respectiv H.G. 500/2011 actualizată, OMMEPS 1918/2011;

– Aplicații practice în RGES cu utilizarea calculatorului.

Pentru modulul de instruire REVISAL, fiecare participant va avea acces individual la un laptop.

Lectori: Lucica Zirbau, Dan Cojocaru, Robert Hotean

Preț: 1000 RON, achitabil în două rate.

Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere, conform Ghidului Serviciilor. Se acordă 20% reducere pentru persoanele care au urmat un curs în ultimele 6 luni la CCIAT;

Se acordă 20% reducere pentru șomeri (în baza adeverinței de șomaj). Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvire.

Informații suplimentare și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri, cam. 110, tel. 0720444121, e-mail: tania.avramov@cciat.ro, Tania Avramov – manager DFPP.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*