Social

Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară-toamnă 2017 

Salonul Industriei Ușoare – ediția de vară-toamnă 2017 

Calendarul expozițional al CCIA Timiș pe Semestrul II se deschide cu ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare. Acesta se desfășoară în perioada 13 – 17 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Timp de cinci zile, 58 de expozanți, producători și comercianți, din întreaga țară (Arad, București, Bacău, Brașov, Breaza, Constanța, Craiova, Făgăraș, Jimbolia, Iași, Lupeni, Onești, Piatra Neamț, Ploiești, Reghin, Sinaia, Sovata, Timișoara, alte localități) vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.“Ca o noutate, la această ediție am reușit să aducem două firme cu îmbrăcăminte pentru copii, deoarece începe și școala. Ele vor comercializa îmbrăcaăminte pentru copii până în 14 ani. Avem și o firmă din Sinaia care aduce ii brodate manual”, a transmis Aura Culea, organizatorul târgului expozițional.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*