Life-style

O nouă tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” va avea loc în weekend

O nouă tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete” va avea loc în weekend

“Verde pentru Biciclete” organizează sâmbătă, 9 septembrie, cea de-a cincea tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00.

“Îi invităm pe bicicliștii iubitori de ture să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM – Urseni – Uliuc – Șag – Urseni – AEM. Lungimea traseului este de aproximativ 50 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună. Este un traseu accesibil doar bicicletelor de tip mountainbike, corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Rugăm participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă”, au transmis organizatorii.

Pentru detalii, sunaţi la numărul de telefon: 0741.202.162, persoană de contact: Sergiu Agoston, coordonator tură, coordonator Ture Cicliste Bănățene sau 0751.029.494, persoană de contact: Victor Moisa coordonator tură, coordonator adjunct Ture Cicliste Bănățene.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*