Administrație

Foto: Au venit! 140 de biciclete noi intră în sistemul VeloTM

Foto: Au venit! 140 de biciclete noi intră în sistemul VeloTM

Timișoara a primit a doua ”rată” de biciclete care vor face parte din sistemul de bike-sharing VeloTM. Acestea sunt în număr de 140 și se adaugă celor 300 aflate deja în exploatare.

Cătălin Iapă, unul dintre consilierii primarului Timișoarei, a anunțat, cu puțin timp în urmă, că cele 140 de biciclete care fac parte din proiectul prin care s-au reamenajat malurile Begăi au sosi în capitala Banatului. ”Astăzi au ajuns la Timișoara încă 140 de biciclete pentru sistemul Primăriei de bike-sharing VeloTM, sistem gestionat de RATT. Acestea se vor adăuga celor 300 de biciclete folosite în oraș de mai bine de 2 ani”, a anunțat tânărul, marți seara. ”Cele 140 de biciclete fac parte din proiectul prin care s-au reamenajat malurile Begăi – cu zona de promenadă, piste de biciclete, subtraversări de poduri, schimbare a întregii rețele de utilități, iluminat public etc.- și de care ne putem bucura un număr mare de cetățeni ai orașului, dar și de turiști”, a mai explicat Iapă.

Vehiculele pe două roți arată total diferit față de cele aflate deja în exploatare, principala diferență fiind forma cadrului, care are și o altă culoare: gri.

Detalii despre cum puteți folosi bicicletele din sistemul VeloTM, deocamdată cele 300 utilizate deja de timișoreni, urmând ca în viitorul aproapiat să intre în sistem și cele 140 ajunse astăzi, puteți găsi AICI.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*